Top 32 World Cup Power Rankings

Write By: jz2015boss Published In: landsholds fodboldtrøjer Created Date: 2018-06-12 Hits: 41 Comment: 0
Top 32 World Cup Power Rankings

billige fodboldtrøjer,Spanien trøje 2018

2018 Ruslands verdensmesterskab åbner de britiske medier "Mirror" styrken af ​​verdensmesterskabets 32 hold rangeret. Så skynd dig at købe en billige fodboldtrøjer til at støtte dem.

Spejlet udtalte, at rankingen blev udført i henhold til den forventede vindende procentdel af konkurrencen under hensyntagen til de langsigtede resultater af verdensmesterskabet, de seneste resultater, absolut styrke og den resulterende gruppesituation.

Først: Tyskland. Simpelthen er det tyske hold, der dominerede fodboldens verden, blevet mere og mere magtfuld siden vinder mesterskabet for fire år siden.

Andet: Spanien. Det spanske landhold har en række fremragende spillere. Og de fortjener, at vi køber en Spanien trøje 2018 for at støtte dem.

Tredje: Brasilien. Neymar er Brasiliens vindende mester og de har ingen andre spillere til at give den samme trussel.

Fjerde: Argentina. Sidste gang VM-Argentina var så tæt på mesterne, var det mest afgørende, at de havde Messi.

Femte: Frankrig. Uanset hvordan du ser på Frankrig, har de grund til at vinde. Deres gruppering er også meget god og bør se godt ud

Sjette: Portugal. Som European Cup-mesteren chokerede Portugal det europæiske kontinent, og holdet stødte på Spanien. Dette vil stadig være en vanskelig.

 

Leave A Comment

Captcha